Kompatibilní verze
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère or Cheddar), cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g day old bread rolls, cut into pieces (1-2 cm)
nebo 50 g day old bread, cut into pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, thawed
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut into halves
- 50 g carrots, cut into pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut into pieces
nebo 700 g canned diced tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)
- 400 g mixed vegetables (e.g. capsicum, zucchini, eggplant), cut into pieces (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 6.5 g
Alternativní recepty
Hearty seven vegetable soup
30 min
Ratatouille
40 min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 min
Panforte ice cream bombe
48h 25min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Cream of mushroom soup
20min
Sunday morning breakky bake
1 godz. 15 min
Basic vegetable stock
1 godz.