Kompatibilní verze
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère or Cheddar), cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g day old bread rolls, cut into pieces (1-2 cm)
nebo 50 g day old bread, cut into pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, thawed
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut into halves
- 50 g carrots, cut into pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut into pieces
nebo 700 g canned diced tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)
- 400 g mixed vegetables (e.g. capsicum, zucchini, eggplant), cut into pieces (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 6.5 g
Alternativní recepty
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Rustic bread
2h
Minestrone
40 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Tuna empanadas
2h
Miso soup
30 min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 godz. 5 min