Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Butter
-
40
g Zuckerrohrsirup
nebo 40 g Melassesirup - 1 TL Natron
- 30 g Traubenöl
- ½ TL Essig
-
150
g Quinoakörner
nebo 150 g Haferflocken (glutenfrei) - 100 g Wasser
- 120 g Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
- 170 g glutenfreies Mehl (siehe Tipps)
- 30 g Kokosraspel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 612 kJ / 145 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 20.1 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenfreie Focaccia
1h
Knusprige Focaccia
2h 10 min
Zitronen-Glace
12 godz. 30 min
Caponata mit Linsen
1h
Veganella - veganer Mozzarella-Ersatz
6h 10 min
Gazellenhörnchen
1h
Hummus
5 Min
Pistazien-Guetzli
45p
Chia- und Quinoa-Tortillas mit dreierlei Dips
1 godz. 45 min
Vollkorn-Fladenbrot
2 Std. 30 Min
Herzhafte Focaccia mit Kichererbsen
3hod.
Linsensalat
30 min