Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla, tagliata in quarti
- 50 g di carota, pelata e tagliata a rondelle (0.5 cm)
- 50 g di foglie di sedano, lavate ed asciugate
- 250 g di lenticchie
- 1 foglia di alloro secca
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 1000 g di acqua
- 50 g di olio di oliva
- 200 g di foglie di spinaci fresche, lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale (volitelně)
- 160 g di riso (tempo di cottura 16 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1887 kJ / 451 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 67.3 g
- Tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 10.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 Min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 Min
Paella di fagioli
55min
Riso al pomodoro con verdure e fagioli
35 Min
Curry di lenticchie
50 Min
Zuppa di cavolo con tofu
1 Std. 45 Min
Zuppa di farro alla contadina
50 Min
Minestrone
45 Min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 Min
Orzo alla mediterranea
1h
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35 Min
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45 Min