Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 30 g di burro
- 30 g di farina di grano
- 2 peperoni, misti, (300 g), (1 rosso e 1 giallo), a pezzi
- 750 g di acqua
-
2
cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
nebo 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale, in pasta, fatto in casa - 1 cucchiaino di sale alle erbe
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 50 g di panna
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1058 kJ / 259 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di funghi champignon
20 Min
Vellutata di piselli
40min
Vellutata di pomodori
35 Min
Minestrone con ceci
40min
Sciroppo Chai
Pas d’évaluation
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
45min
Gelato al matcha
10h 30min
Crema marocchina di fave
35 Min
Soufflé di spinaci e uova
35 Min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1ωρ. 10 λεπτ.
Vellutata al peperone rosso e zenzero
50min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 Min