Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 30 g di burro
- 30 g di farina di grano
- 2 peperoni, misti, (300 g), (1 rosso e 1 giallo), a pezzi
- 750 g di acqua
-
2
cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
nebo 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale, in pasta, fatto in casa - 1 cucchiaino di sale alle erbe
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 50 g di panna
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1058 kJ / 259 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di cavolfiore
50 menit
Zuppa di funghi e patate
45 Min
Vellutata di finocchio e carote
40 min
Tagliatelle di carote e zucchine
Keine Bewertungen
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Keine Bewertungen
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 Min
Pasta al forno dell'alpigiano
50 menit
Risotto con carote e endivia belga
40 min
Vellutata al peperone rosso e zenzero
50 menit
Vellutata di funghi champignon
20 min
Vellutata di pomodori
35 Min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min