Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 20 g di olio di oliva
- 200 g di carote, a fette (5 mm)
- 200 g di lenticchie, rosse, secche (tempo di cottura 10 minuti)
- 900 g di acqua
- 400 g di passata di pomodoro
- 400 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati
- 1 cucchiaino di chili in polvere (volitelně)
- ½ cucchiaino di paprica dolce in polvere
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 3 rametti di prezzemolo fresco tritato grossolanamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1632.7 kJ / 390.2 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 65.9 g
- Tuk
- 6.7 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 14.5 g
- Sodík
- 824.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con couscous
45min
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35min
Curry di zucca
30min
Padella di verdure alla mediterranea
30min
Caponata siciliana
30min
Stufato di fagioli bianchi con finocchi e salsiccia
55 Min
Rösti di verdure con crema ai funghi (TM6)
1h 15min
Marmellata di prugne per la dispensa
55 Min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40min
Muffin di castagne al cioccolato
1h 15min
Minestrone con ceci
40min
Curry verde di pollo
55 Min