Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano reggiano
- 500 g di finocchi, tagliati in quarti, senza gambo
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 4 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 50 g di olio di oliva
-
30
g di succo di limone, spremuto fresco
nebo 30 g di aceto alla frutta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 1014 kJ / 242 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 728 mg
Alternativní recepty
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Nasello in salsa all'arancia
2 godz. 30 min
Composta di pere e zafferano
Žádné hodnocení
Esperienza culinaria
2h
Vellutata ai funghi selvatici
Žádné hodnocení
Crema inglese
10 Min
Tartare di uova
35min
Purea di mele per la dispensa
Žádné hodnocení
Gelato alla frutta
5min
Bocconcini di pollo al limone
45min
Insalata di riso
40min