Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano reggiano
- 500 g di finocchi, tagliati in quarti, senza gambo
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 4 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 50 g di olio di oliva
-
30
g di succo di limone, spremuto fresco
nebo 30 g di aceto alla frutta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 1014 kJ / 242 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 728 mg
Alternativní recepty
Verdure saltate
10 Min
Composta di mele
20 Min
Gelato alla frutta
5 Min
Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher
Keine Bewertungen
Insalata di finocchi con parmigiano (TM6)
10 Min
Insalata di würstel e formaggio
Keine Bewertungen
Insalata di fagiolini verdi con patate e vinaigrette di verdure
50min
Riso pilaf
Keine Bewertungen
Asparagi con patate
50min
Salmone al pesto con fagiolini e riso al vapore
45min
Purea di mele per la dispensa
Keine Bewertungen
Torta salata alle verdure (TM6)
25 Min