Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g di olio di oliva
- 80 g di porro, finemente affettato
- 380 g di patate, pelate e tagliate in piccoli pezzi
- 10 g di porcini secchi, ammollati e strizzati
- 380 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) -
1
fetta di speck tirolese, tagliato a listarelle sottili
nebo 1 fetta di prosciutto crudo di Parma tagliato a listarelle sottili - 4 steli di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30 min
Polenta ticinese
45 min
Zuppa di verdure con orzo perlato
1 godz. 15 min
Curry verde di pollo
55min
Curry di zucca
30 min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Zuppa di porri e formaggio
30 min
Riso casimiro
45 min
Torta soffice al cioccolato
1h 30min
Minestra di carote e menta
35min