Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g di olio di oliva
- 80 g di porro, finemente affettato
- 380 g di patate, pelate e tagliate in piccoli pezzi
- 10 g di porcini secchi, ammollati e strizzati
- 380 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) -
1
fetta di speck tirolese, tagliato a listarelle sottili
nebo 1 fetta di prosciutto crudo di Parma tagliato a listarelle sottili - 4 steli di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min
Torta di carote argoviese
2 Std.
Mini calzoni
1 godz. 20 min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Girelle alle noci e cannella
2h 10min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Risotto con carote e endivia belga
40min
Zuppa di cavolo
50 min
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40min
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15min