Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g di olio di oliva
- 80 g di porro, finemente affettato
- 380 g di patate, pelate e tagliate in piccoli pezzi
- 10 g di porcini secchi, ammollati e strizzati
- 380 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) -
1
fetta di speck tirolese, tagliato a listarelle sottili
nebo 1 fetta di prosciutto crudo di Parma tagliato a listarelle sottili - 4 steli di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10min
Zuppa di verdure
25min
Frittata con carne macinata e composta di mele e barbabietole
1h 10min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 min
Zuppa di zucca
35min
Pollo alla pechinese
Žádné hodnocení
Pane integrale
Žádné hodnocení
Riso al latte con purea ai frutti di bosco
55min
Spezzatino alla zurighese
50min
Zuppa di zucca
35min