Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di cipolla, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 2 ½ cucchiaini di Ras el Hanout (v. Consigli)
- ¼ di cucchiaino di peperoncino rosso, secco, macinato
- 150 - 200 g di patate, pelate
- 150 - 200 g di carota
- 150 - 200 g di porro
- 150 g di lenticchie gialle
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) -
2
cucchiai di prezzemolo fresco, tritato
nebo 2 cucchiai di coriandolo fresco, tritato - 4 cucchiai di panna acida (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1132 kJ / 271 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di verdure
25 Min
Minestrone
45min
Cipolle tritate
Žádné hodnocení
Minestrone
45min
Polpettine di carne speziate con spaghetti cinesi alle verdure
1 Std. 20 Min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Minestrone
45min
Curry indiano di verdure
1 Std. 10 Min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40min
Riso alle verdure
55 min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45min