Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di cipolla, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 2 ½ cucchiaini di Ras el Hanout (v. Consigli)
- ¼ di cucchiaino di peperoncino rosso, secco, macinato
- 150 - 200 g di patate, pelate
- 150 - 200 g di carota
- 150 - 200 g di porro
- 150 g di lenticchie gialle
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) -
2
cucchiai di prezzemolo fresco, tritato
nebo 2 cucchiai di coriandolo fresco, tritato - 4 cucchiai di panna acida (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1132 kJ / 271 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40min
Zuppa di rape
30min
Zuppa di verdure
25min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Insalata di lenticchie
30min
Carciofi alla romana
50 Min
Zuppa di zucca
35min
Crema marocchina di fave
35min
Curry di verdure
1h
Zuppa di porri e formaggio
30min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50 Min