Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolle, tagliate a metà
-
30
g di burro, non salato
nebo 30 g di olio di oliva - 700 g di pomodoro, tagliati a metà
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
-
1
cucchiaino di origano, secco
nebo 1 cucchiaino di preparato di erbe aromatiche secche per pizza - 500 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, in pasta
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 100 g di panna
- 1 gambo di basilico, fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 gambo di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 790 kJ / 188 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di funghi champignon
20min
Crema di pomodoro
25 Min
Ragù di lenticchie
1 Std. 30 Min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 Min
Vellutata di peperoni
20min
Zuppa di porri e formaggio
30 Min
Zuppa di asparagi e aneto
25 Min
Fastenwähe di Basilea
2 Std.
Zuppa di farina alla basileese
1h 10min
Vellutata al peperone rosso e zenzero
50 Min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Zuppa di funghi e patate
45 Min