Kompatibilní verze
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les asperges et les pommes de terre
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de sucre
- 5 g de beurre (volitelně)
-
650
g de pommes de terre nouvelles, petites (voir conseil)
nebo 650 g de pommes de terre à chair ferme, en morceaux (2 cm) - 1000 - 1500 g d'asperges, blanches, pelées de la pointe à la base, en coupant l'extrémité dure
Sauce hollandaise au yogourt
- 150 g de beurre, en morceaux
- 180 - 200 g de yogourt grec (env. 10% de matières grasses)
- 2 œufs
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1 pincée de poivre de Cayenne, moulu
- ¼ de c. à café de moutarde
- 2 c. à café de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2288 kJ / 546 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 672 mg
Alternativní recepty
Salade de carottes
15min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Mousse au thon
10min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Œufs colorés en jaune
55 min
Mousse au thon
5min
Panure
5min
Papet vaudois
55 min
Asperges et sauce tartare au séré
50 min
Sauce tomate pour tous les jours
30 min
Salade de haricots verts aux lardons
40 min
Sauce à salade à la française
20min