
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g koolzaadolie
- 10 - 15 g verse dille alleen de blaadjes
- 20 - 30 g suiker naar smaak
- 20 g witte wijnazijn
- 20 g citroensap
- 25 g Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd
- 30 g zachte mosterd
- 1 eierdooier
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 beker
- Kalorie
- 2041 kcal / 8541 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 211 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Žádné hodnocení
Taartje zonder koken met zalm en dille
1hod. 15min
Aardbeien mille-feuille
5hod.
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6hod.
Sinaasappelconfituur met Campari
1hod. 35min
Hollandaisesaus
15min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1hod. 15min
Soubisesaus
Žádné hodnocení
Groene pepersaus
20min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Eendenlever
33hod.