Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen

Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen

4.7 20 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
6 Stücke

Suroviny

Teig
  • Weizenmehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche
    220 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Wasser
    120 g
  • Salz
    ¼ TL
Belag und Fertigstellung
  • Birnen (ca. 400 g), reif
    2
  • Zitronensaft
    2 EL
  • Crème fraîche, 20 % Fettgehalt
    100 g
  • Gorgonzola in Stücken
    200 g
  • Weizenmehl für die Arbeitsfläche
  • Honig nach Belieben
  • Thymian, frisch Blättchen gewaschen und gut abgetropft
    3 EL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 11 g
Kalorie 1613 kJ / 385 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...