
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Weizenmehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 30 g Olivenöl
- 120 g Wasser
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 2 Birnen (ca. 400 g), reif
- 2 EL Zitronensaft
- 100 g Crème fraîche, 20 % Fettgehalt
- 200 g Gorgonzola in Stücken
- Weizenmehl für die Arbeitsfläche
- Honig nach Belieben
- 3 EL Thymian, frisch Blättchen gewaschen und gut abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 385 kcal / 1613 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
50min
Lachs-Spinat-Quiche mit Feta
1hod.
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Spinatrisotto mit Spargeln
40min
Zucchetti-Omelette
40min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1hod. 30min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1hod.
Lachsburger
25min
Knusperchips mit Guaçamole
1hod.
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Rosmarin Focaccia
2hod. 30min