Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Weizenmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 30 g Olivenöl
- 120 g Wasser
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 2 Birnen (ca. 400 g), reif
- 2 EL Zitronensaft
- 100 g Crème fraîche, 20 % Fettgehalt
- 200 g Gorgonzola, in Stücken
- Weizenmehl, für die Arbeitsfläche
- Honig, nach Belieben
- 3 EL Thymian, frisch, Blättchen gewaschen und gut abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1613 kJ / 385 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Knusperchips mit Guaçamole
1 Std.
Rüeblitorte
1h 10 min
Lauchwähe mit Schinken
1h 45 min
Lasagne mit Spargeln und Pilzen
2h
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1h 30min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10 min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1 Std. 15 Min
Focaccia mit Oliven
2u. 20min
Gemüsetatar
25 min
Peperonicremesuppe
20min
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1 Std.
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min