Kompatibilní verze
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 sprig fresh rosemary
- 600 g turkey breast fillet, skinless, boneless, butterflied
- 8 processed cheese slices
-
260
g pancetta, sliced
nebo 260 g prosciutto, sliced - 1 garlic clove
- 1 shallot, cut in half
- 30 g butter
- 300 g water
- 200 g dry white wine
- ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 20 g dried porcini mushrooms, soaked and squeezed
- 5 drops Worcestershire sauce
- 50 g cream, min. 30% fat
- 2 pinches freshly ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 8 portions
- Kalorie
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Protein
- 263 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 255 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rye Bread
6h 5min
Apple Onion Tea
15min
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Hash Brown Potato Cake
Žádné hodnocení
Sweet Cucumber Pickles
48h 20 min
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Žádné hodnocení
Green Dyed Eggs
55min
Tarte Tatin
Žádné hodnocení
Cachupa with pork and beans
Žádné hodnocení
Bannock Bread
45min
Versatile smooth soup
45min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h