Kompatibilní verze
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 sprig fresh rosemary
- 600 g turkey breast fillet, skinless, boneless, butterflied
- 8 processed cheese slices
-
260
g pancetta, sliced
nebo 260 g prosciutto, sliced - 1 garlic clove
- 1 shallot, cut in half
- 30 g butter
- 300 g water
- 200 g dry white wine
- ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 20 g dried porcini mushrooms, soaked and squeezed
- 5 drops Worcestershire sauce
- 50 g cream, min. 30% fat
- 2 pinches freshly ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 8 portions
- Kalorie
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Protein
- 263 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 255 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meringue Ghosts
Pas d’évaluation
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Chicken Liver Pate
25 Min
Tuna mousse
10 Min
Cheese Blintz Soufflé
1 Std. 10 Min
Banana Cream Pie with Wafer Crust (Metric)
1h 35 min
Asparagus cream soup
30min
Floating islands
40min
Veal in tuna sauce
Pas d’évaluation
Apple crumble meringue slice
2h
Berry liqueur
30min
Potato and vegetable purée
45min