Zařízení & příslušenství
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
Příprava 10min.
Celkový 50min.
8 portions
Suroviny
-
fresh rosemary1 sprig
-
turkey breast fillet, skinless, boneless butterflied600 g
-
processed cheese slices8
-
260 g prosciutto, slicedpancetta sliced260 g
-
garlic clove1
-
shallot cut in half1
-
butter30 g
-
water300 g
-
dry white wine200 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
dried porcini mushrooms soaked and squeezed20 g
-
Worcestershire sauce5 drops
-
cream, min. 30% fat50 g
-
freshly ground black pepper2 pinches
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 8 portions
Protein
263 g
Kalorie
14238 kJ /
3403 kcal
Tuk
255 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focus on Poultry
10 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Pumpkin risotto with bacon
25 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Pickle (Achcharu)
48 godz. 30 min
Pasta salad with salmon and vegetables
45 min
Chicken with tomato sauce
1 godz.
Crispy turkey and lentil meatballs
40 min
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
55 min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Apple and Kiwi Jam
40 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min