Zařízení & příslušenství
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
Příprava 10min.
Celkový 50min.
8 portions
Suroviny
-
fresh rosemary1 sprig
-
turkey breast fillet, skinless, boneless butterflied600 g
-
processed cheese slices8
-
260 g prosciutto, slicedpancetta sliced260 g
-
garlic clove1
-
shallot cut in half1
-
butter30 g
-
water300 g
-
dry white wine200 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
dried porcini mushrooms soaked and squeezed20 g
-
Worcestershire sauce5 drops
-
cream, min. 30% fat50 g
-
freshly ground black pepper2 pinches
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 8 portions
Protein
263 g
Kalorie
14238 kJ /
3403 kcal
Tuk
255 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focus on Poultry
10 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 Std. 40 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Hash Brown Potato Cake
Keine Bewertungen
Sautéing Turkey Strips
Keine Bewertungen
Vanilla sugar
72 Std.
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Fruit nectar
10 Min
Potato and vegetable purée
45 Min
Pitta bread
2 Std.
Focaccia with onions
2 Std.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min