
Zařízení & příslušenství
Caribbean stew and Steamed rice cups
Příprava 25min
Celkový 9hod. 15min
4 portions
Suroviny
Caribbean stew
-
lamb shoulder meat, boneless (see variation), cut in pieces (3-4 cm),800 g
-
orange juice, freshly squeezed (1 orange)50 g
-
lemon juice, freshly squeezed (½ lemon)20 g
-
Worcestershire sauce60 g
-
garlic cloves3
-
onions cut in halves150 g
-
celery stalks cut in pieces180 g
-
fresh coriander2 - 4 sprigs
-
dried oregano2 - 3 pinches
-
fresh bay leaves2
-
ground cayenne pepper1 - 1 ½ tsp
-
oil25 g
-
raw cane sugar20 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
salt1 ½ tsp
-
water450 g
Steamed rice cups
-
basmati rice160 g
-
water400 g
-
salt4 pinches
-
oil4 tsp
Nutriční hodnoty na 1 portions
Kalorie
581 kcal /
2438 kJ
Protein
45 g
Tuk
23 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
3.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Fabulous Flavour on Every Level
72 recept
Švýcarsko
Švýcarsko