Kompatibilní verze
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g fresh ginger, peeled, cut in thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded (volitelně)
-
700
g duck breast fillets, skin on
nebo 700 g chicken breast fillets, skin on - 2 - 3 tbsp Chinese five-spice powder, shop-bought or homemade (see tip), to taste
- 2 pinches salt
- 1200 g water
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade,
nebo 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 80 g soy sauce
- 200 g white long-grain rice
-
200
g pak choi, cut in pieces,
nebo 200 g Chinese cabbage, cut in pieces - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 3 - 4 tbsp honey (approx. 80 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2512 kJ / 600 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.5 g
Alternativní recepty
Béarnaise sauce
15min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1h 5min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
Brak ocen
Creamy turkey stew (TM5)
3 Std. 50 Min
Chicken stock paste
45min
Pork and Mushroom Broth
1 Std. 25 Min
Pommes Dauphine
2h 10min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Pizza Margherita
2h 10min
Mussels in spicy tomato sauce
45min