Kompatibilní verze
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g fresh ginger, peeled, cut in thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded (volitelně)
-
700
g duck breast fillets, skin on
nebo 700 g chicken breast fillets, skin on - 2 - 3 tbsp Chinese five-spice powder, shop-bought or homemade (see tip), to taste
- 2 pinches salt
- 1200 g water
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade,
nebo 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 80 g soy sauce
- 200 g white long-grain rice
-
200
g pak choi, cut in pieces,
nebo 200 g Chinese cabbage, cut in pieces - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 3 - 4 tbsp honey (approx. 80 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2512 kJ / 600 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.5 g
Alternativní recepty
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Cucumber soup with prawn skewers
35 Min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9 Std. 15 Min
Nyonya Chicken Curry Bun
2 Std. 45 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40 Min
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
1h 35 min
Clams marinières
30 Min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min