Kompatibilní verze
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g fresh ginger, peeled, cut in thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded (volitelně)
-
700
g duck breast fillets, skin on
nebo 700 g chicken breast fillets, skin on - 2 - 3 tbsp Chinese five-spice powder, shop-bought or homemade (see tip), to taste
- 2 pinches salt
- 1200 g water
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade,
nebo 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 80 g soy sauce
- 200 g white long-grain rice
-
200
g pak choi, cut in pieces,
nebo 200 g Chinese cabbage, cut in pieces - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 3 - 4 tbsp honey (approx. 80 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2512 kJ / 600 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.5 g
Alternativní recepty
Chorizo and squid stew (TM6)
5h 30min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Veal fillet with mirabelle plums
Žádné hodnocení
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Sicilian prawn salad
40min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Beef Stroganoff
45min
Salmon burgers
25 min
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Fruit ice cream
5 min
Soup dumplings (xiao long bao)
26sa 50 dk