Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poulet
- 150 g Brot, vom Vortag
- 15 g frische Petersilie
- 150 g Käse, mittel-hart (z. B. Edam)
- 30 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 800 g Pouletbrustfilets, in Stücken (3-4 cm)
- 1 TL feinkörniges Salz
- 20 g Honig
- 20 g Senf
Sauce und Zubereitung
- 1000 g Milch
- 100 g Weissmehl
- 40 g Butter
- 1 Zitrone, nur Saft
- 1 TL Paprika
- 1 TL feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Senf
- 200 g Speckstreifen, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 265 kJ / 63 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eier-Canapés
10min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1sa
Pouletbrustfilet mit Zucchetti-Topping
50min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 dk
Gelber Reis mit Poulet
40min
Pouletspiesse mit Reis
1 godz. 40 min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40min
Gedämpftes Kartoffel-Omelette
1sa 15 dk
Gefüllte Pouletbrustpäckchen mit Kartoffeln
55 dk
Sommerlicher Kartoffelsalat
3h
Teigwaren mit Thonsauce
30 dk
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35min