Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poulet
- 150 g Brot, vom Vortag
- 15 g frische Petersilie
- 150 g Käse, mittel-hart (z. B. Edam)
- 30 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 800 g Pouletbrustfilets, in Stücken (3-4 cm)
- 1 TL feinkörniges Salz
- 20 g Honig
- 20 g Senf
Sauce und Zubereitung
- 1000 g Milch
- 100 g Weissmehl
- 40 g Butter
- 1 Zitrone, nur Saft
- 1 TL Paprika
- 1 TL feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Senf
- 200 g Speckstreifen, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 265 kJ / 63 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hörnlisalat
35min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Nussglace
5 godz. 20 min
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Erdbeerpudding
2 Std. 10 Min
Farfalle mit Venusmuscheln und Cherry-Tomaten
30 min
Salami-Käse-Wähe
2 Std. 10 Min
Riz Casimir (8 Portionen)
1h
Älpler-Gratin
50min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Schokoladenglace
12 godz.