Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Zwiebeln, in Hälften (ca. 2 Zwiebeln)
- 20 g pflanzliches Öl
- 500 g Pouletbrustfilets, in mundgerechten Stücken
- 440 g Wasser
-
1
EL Gemüsebouillon
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l) - 3 - 4 TL Curry, gemahlen, mild
- 800 g Pfirisch, aus der Dose (Gewicht vor dem Abtropfen)
- 15 g Speisestärke
- 100 g Rahm
- 1 TL feinkörniges Salz
- ¼ schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ Paprika rosenscharf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1628 kJ / 389 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet-Speck-Auflauf
1 godz. 10 min
Älplermagronen
30min
Älpler-Gratin
50 Min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40min
Risotto Bolognese
45 Min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 Min
Chorizo-Erbsen-Risotto
30min
Munder Safranrisotto
45 Min
Chili con Cervelat
1h
Ghackets mit Hörnli
30min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min