Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Zwiebeln, in Hälften (ca. 2 Zwiebeln)
- 20 g pflanzliches Öl
- 500 g Pouletbrustfilets, in mundgerechten Stücken
- 440 g Wasser
-
1
EL Gemüsebouillon
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l) - 3 - 4 TL Curry, gemahlen, mild
- 800 g Pfirisch, aus der Dose (Gewicht vor dem Abtropfen)
- 15 g Speisestärke
- 100 g Rahm
- 1 TL feinkörniges Salz
- ¼ schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ Paprika rosenscharf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1628 kJ / 389 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trutenburger
1h 25min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Poulet-Pilaw
45 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min
Gulaschsuppe
1h 5min
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1h
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1 godz. 30 min
Älpler-Gratin
50 min
Gefüllte Pouletbrustpäckchen mit Kartoffeln
55 min
Rindsstroganoff
45 min