
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Pouletbrustfilets in Stücken
- 30 g Schalotte in Stücken (ca. 1 Schalotte)
- 2 Zweigchen frischer Rosmarin Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 Zweigchen frische Petersilie
- 1 Zweigchen Majoran
- 30 g Weisswein
- 50 g Brot, weiss, vom Vortag Kruste entfernt, in Stücken
- 30 - 50 g Milch zum Einweichen des Brotes
- 30 g Parmesan in Stücken (3 cm)
- 30 g Kräutermischung, frisch (z. B. Thymian, Majoran, Basilikum, Oregano)
- 1 Prise feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Zucchetti mittelgross, in 16 Scheiben
- 1 Peperoni in 16 Rechtecken
- 700 g Wasser
-
½
TL Gemüsebouillon
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - 150 g Risottoreis, alle Sorten z. B. Arborio oder Carnaroli
- 20 g Olivenöl, nativ
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 600 kcal / 2510 kJ
- Protein
- 36.7 g
- Tuk
- 15.6 g
- Sacharidy
- 80.6 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet mit Kartoffelstock
1hod. 15min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55min
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1hod.
Poulet-Pilaw
45min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Schoggigipfeli
3hod. 35min
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1hod. 30min
Rindsstroganoff
45min
Klassische Lasagne
2hod.
Karotten-Hackbällchen mit Ratatouille
35min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min