
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fleischvögel und Gemüse
- 80 g Zwiebeln halbiert
- ½ Bund Peterli (ca. 15 g), Blätter abgezupft
- 20 g Cornichons
- 360 g Rüebli davon 60 g in Stücken (3 cm) und 300 g in Scheiben (5 mm)
- 40 g Brot in Stücken (3 cm)
- 4 Rindsplätzli (je ca.150 g), dünn geklopft
- 1 EL Senf
- 1 Prise Salz nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer nach Belieben
- 8 Tranchen Bratspeck
- 700 g Wasser
- 300 g Kartoffeln in Würfeln (2 cm)
- 300 g Kohlrabi in Stängelchen (1 cm x 3 cm)
Sauce
- 1 EL Mehl
- 100 g Rotwein
- 200 g Wasser
- 1 Rindsbouillonwürfel (für 0,5 l)
- 1 Prise Salz nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer nach Belieben
- 4 Stängel Peterli Blätter abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 480 kcal / 2010 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55min
Hörnlisalat
30min
Riz Casimir
45min
Älplermagronen
30min
Bernerplatte
1hod. 15min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1hod.
Ghackets mit Hörnli
30min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Älpler-Gratin
50min
Rindsvoressen
1hod. 50min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Züri-Gschnätzlets
50min