
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 猪肉碎
- ½ 茶匙 糖
- 1 小撮 白胡椒粉 调味用
- 20 克 天津冬菜 ,浸泡5分钟
- 1 茶匙 麻油
- 3 汤匙 水
- 4 个 蛋
- 1 小撮 盐 ,适量调味
- 1400 克 水
- 200 克 白米 (长粒米),洗净
- 80 克 四季豆 ,去梗
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 338 kcal / 1414 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 0.7 g