Zařízení & příslušenství
冬菜蒸肉饼饭
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
猪肉碎200 克
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉 调味用1 小撮
-
天津冬菜 浸泡5分钟20 克
-
麻油1 茶匙
-
水3 汤匙
-
蛋4 个
-
盐 适量调味1 小撮
-
水1400 克
-
白米 (长粒米),洗净200 克
-
四季豆 去梗80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18 g
Kalorie
1414 kJ /
338 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一锅料理
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní