冬菜蒸肉饼饭

冬菜蒸肉饼饭

3.5 2 rating
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 猪肉碎
    200 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 调味用
    1 小撮
  • 天津冬菜 浸泡5分钟
    20 克
  • 麻油
    1 茶匙
  • 3 汤匙
  • 4 个
  • 适量调味
    1 小撮
  • 1400 克
  • 白米 (长粒米),洗净
    200 克
  • 四季豆 去梗
    80 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 18 g
Kalorie 1414 kJ / 338 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 41 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...