芥菜烧肉饭
TM6

芥菜烧肉饭

3.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 70 克 小红葱
  • 5 个 蒜瓣
  • 20 克 虾米 ,浸软
  • 5 朵 干香菇 ,浸软,去蒂,切片
  • 40 克 食油
  • 500 克 芥菜 ,去梗
  • 30 克 黑酱油
  • 30 克 酱青
  • 10 克 鸡精粉
    nebo 10 克 香菇粉
  • 500 克 水
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 200 克 烧肉 ,切块 (1公分)
  • 500 克 半熟印度香米 ,洗净

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2063 kJ / 493 kcal
Protein
21 g
Sacharidy
75 g
Tuk
13 g
Nasycený tuk
3 g
Vláknina
7 g
Sodík
642 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty