芥菜烧肉饭

芥菜烧肉饭

3.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 人份

Suroviny

  • 小红葱
    70 克
  • 蒜瓣
    5 个
  • 虾米 浸软
    20 克
  • 干香菇 浸软,去蒂,切片
    5 朵
  • 食油
    40 克
  • 芥菜 去梗
    500 克
  • 黑酱油
    30 克
  • 酱青
    30 克
  • 鸡精粉
    10 克
    10 克 香菇粉
  • 500 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 烧肉 切块 (1公分)
    200 克
  • 半熟印度香米 洗净
    500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 642 mg
Protein 21 g
Kalorie 2063 kJ / 493 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 7 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 75 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...