Zařízení & příslušenství
芥菜烧肉饭
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 人份
Suroviny
-
小红葱70 克
-
蒜瓣5 个
-
虾米 浸软20 克
-
干香菇 浸软,去蒂,切片5 朵
-
食油40 克
-
芥菜 去梗500 克
-
黑酱油30 克
-
酱青30 克
-
10 克 香菇粉鸡精粉10 克
-
水500 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
烧肉 切块 (1公分)200 克
-
半熟印度香米 洗净500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
642 mg
Protein
21 g
Kalorie
2063 kJ /
493 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
75 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一锅焖饭
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní