Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 TL Bratbutter
- 80 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 400 g Rüebli, geschält, in Stücken (2 cm)
-
200
g Knollensellerie, geschält,
in Stücken (3 cm) - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 30 g Tomatenpüree
- 1 Dose gehackte Tomaten (400 g)
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- ½ EL Oregano, getrocknet
- 2 EL Bratbutter
- 500 g Hackfleisch (Rind)
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 350 g Hörnli (Kochzeit 7 Min.)
- 200 g Saucen-Halbrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2670 kJ / 638 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Riz Casimir
45min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
One-Pot-Pasta mit Schinken
25 Min
Poulet-Stroganoff
50min
Älpler Magronen
45min
Chili con Cervelat
1 Std.
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35min
Älpler-Gratin
50min
Züri-Gschnätzlets
50min
Chügelipastetli
30min
Schinkengipfeli
35min