![Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CCF7016A-E989-469F-B39D-A6666A7A04A0/Derivates/bda5aaa5-94e1-43c3-b759-f3489699e182.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 70 g Karotten, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Stangensellerie, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Zwiebel
- 150 g Rindshackfleisch
- 150 g Schweinefleisch, gehackt
- 180 g Wasser
- 1 TL Salz
- 5 - 6 frische Basilikumblätter, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 100 g Tomatenpurée
- 200 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Pappardelle
- 300 g frischer Ricotta
- 30 g Butter, in Stücken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2875 kJ / 687 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 min
Riz Casimir
45 min
Pouletcurry
35 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Spaghettini mit Peperoni
50 min
Rindsstroganoff
45 min
Hörnliauflauf
50 min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Älpler-Gratin
50 min
Ghackets mit Hörnli
30 min