
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 70 g Karotten in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Stangensellerie in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Zwiebel
- 150 g Rindshackfleisch
- 150 g Schweinefleisch, gehackt
- 180 g Wasser
- 1 TL Salz
- 5 - 6 frische Basilikumblätter vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 100 g Tomatenpurée
- 200 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Pappardelle
- 300 g frischer Ricotta
- 30 g Butter in Stücken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 687 kcal / 2875 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 68 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30 min
Spaghetti Carbonara
35 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35 min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min
Munder Safranrisotto
45 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min