
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 20 g Bratbutter
- 600 g Kalbsfleisch, geschnetzelt
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 15 g Mehl
- 120 g Wasser
- 250 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 1 Rindsbouillonwürfel (für 0,5 l)
- 50 g Weisswein, trocken
- 1 ½ EL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 100 g Vollrahm
- 1 Prise Pfeffer nach Belieben
- ½ Bund Peterli Blätter abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 338 kcal / 1411 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 9 g
Alternativní recepty
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Stroganoff
45min
Riz Casimir
45min
Ghackets mit Hörnli
30min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Chügelipastetli
30min
Rindsvoressen
1hod. 50min
Poulet-Stroganoff
50min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1hod. 30min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1hod.
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min