Veal stew (Blanquette de veau)

Veal stew (Blanquette de veau)

3.6 9 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
4 portions

Suroviny

  • water
    700 g
  • fresh thyme
    1 sprig
  • dried bay leaf
    2
  • fresh flat-leaf parsley
    1 bunch
  • veal meat cut in pieces (approx 2cm x 3cm)
    600 g
  • carrots cut in slices (1 cm)
    300 g
  • leeks cut in slices (1 cm)
    200 g
  • fresh white button mushrooms cut in quarters
    300 g
  • butter
    20 g
  • flour
    15 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground pepper
    ¼ tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 26 g
Kalorie 1293 kJ / 310 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 7 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...