
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g water
- 1 sprig fresh thyme
- 2 dried bay leaves
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley
- 600 g veal meat cut in pieces (approx 2cm x 3cm)
- 300 g carrots cut in slices (1 cm)
- 200 g leeks cut in slices (1 cm)
- 300 g fresh white button mushrooms cut in quarters
- 20 g butter
- 15 g flour
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 310 kcal / 1293 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 7 g