Zařízení & příslušenství
Veal stew (Blanquette de veau)
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
4 portions
Suroviny
-
water700 g
-
fresh thyme1 sprig
-
dried bay leaf2
-
fresh flat-leaf parsley1 bunch
-
veal meat cut in pieces (approx 2cm x 3cm)600 g
-
carrots cut in slices (1 cm)300 g
-
leeks cut in slices (1 cm)200 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters300 g
-
butter20 g
-
flour15 g
-
salt½ tsp
-
ground pepper¼ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
26 g
Kalorie
1293 kJ /
310 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
7 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
French Tradition on your Table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 Std. 20 Min
Tarte Tatin
1 Std.
Chicken with couscous and saffron
1 Std. 15 Min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 Std. 35 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 Min
Creamy courgette soup
25 Min
Baked spinach and eggs
40 Min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min