Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di formaggio affumicato (es. scamorza affumicata, Edam affumicato), a pezzi (4-5 cm)
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva, + q.b.
-
300
g di cuori di carciofo
nebo 300 g di cuori di carciofo - 100 g di vino bianco
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di ricotta fresca
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 180 grammi di pasta secca tipo cannelloni (circa 16 cannelloni)
Salsa al pomodoro
- 40 g di gambi di sedano, a pezzi
- 30 g di cipolla
- 40 g di carota, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
-
400
g di pomodori in scatola
nebo 400 g di pomodori maturi - 200 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2997 kJ / 715 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 12.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Condimento con senape e aceto balsamico
10min
Lasagne al forno
2h 30min
Pesto alla genovese
20min
Pizza alle verdure
2 Std. 5 Min
Involtini estivi
30min
Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci
1h
Mini cannelloni
1h
Gulasch di vitello con funghi porcini
1h 30min
Sugo alla bolognese vegano
40min
Insalata di patate
8h 45min
Torta di Zugo al kirsch
4h
Sugo alla bolognese
3h 15min