Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa piccante agrodolce
- 2 cucchiai di salsa piccante, rossa
- 1 cucchiaio di ketchup
- 30 g di zucchero
- 100 g di acqua
-
½
cucchiaino di fecola di patate
nebo ½ cucchiaino di amido di mais (maizena)
Tortini di riso
-
450
g di riso glutinoso a chicco corto,
nebo 450 g di riso bianco a chicco corto (tipo per sushi) - 50 g di salsa di soia
- 30 g di zucchero
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 200 g di carne di maiale, magra, senza nervi, a striscioline (5x1x0,5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
12 - 15
funghi shiitake secchi (circa 20 g), ammollati, a striscioline
nebo 20 g di funghi misti secchi, ammollati, a striscioline - 50 g di gamberetti essiccati (volitelně)
- 600 g di acqua
- 5 rametti di coriandolo, tritato grossolanamente, per decorare
- 10 g di arachidi, tritate grossolanamente, per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Žádné hodnocení
Melanzane al vapore con riso
1 Std.
Burger vegan
5h
Dado di pesce
Žádné hodnocení
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Pasta e piselli
35min
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35min
Zuppa di cavolo
50min
Succo di insalata
Žádné hodnocení
Succo disintossicante
Žádné hodnocení
Soba fredda con daikon
Žádné hodnocení
Pentolata di riso e zucca
50min