Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco a foglia liscia (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 50 g di formaggio Sbrinz, a pezzi (2 cm)
- ½ limone, la scorza tagliata finemente con il pelapatate
- 550 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 300 g di pasta secca (penne rigate, cottura: 10-12 min.)
- 450 g di acqua
- 300 g di panna intera
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato (ad es. pepe della Tasmania)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2543 kJ / 613 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Insalata arcobaleno veloce
10 min
Insalata di würstel e formaggio (TM6)
Pas d’évaluation
Lasagne alle lenticchie
1 Std. 15 Min
Gratin di gnocchi al porro
50 menit
Risotto alla milanese
30 min
Spuma ai mirtilli
10 min
Bürli con segale
12 Std.
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1j
Penne lisce al ragù di trevisana
40 min
Chili con cervelat
1j
Pasta al pomodoro e spinaci
35 Min