Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco a foglia liscia (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 50 g di formaggio Sbrinz, a pezzi (2 cm)
- ½ limone, la scorza tagliata finemente con il pelapatate
- 550 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 300 g di pasta secca (penne rigate, cottura: 10-12 min.)
- 450 g di acqua
- 300 g di panna intera
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato (ad es. pepe della Tasmania)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2543 kJ / 613 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Risotto alla barbabietola con saltimbocca
45 min
Insalata di mele e carote
5min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10 min
Risotto alla milanese
30 min
Crostata di cipolle e formaggio
1 godz. 15 min
Polpettine di carne con purea di patate
1 godz.
Risotto ai porri con mele e formaggio di capra
40 min
Feta al cartoccio
25 Min
Torta di pane
1 Std. 20 Min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1 godz. 30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min