Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Olio alle erbe aromatiche
- 100 g di olio di oliva
- ½ mazzetto di basilico fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
Zuppa
- 120 g di cipollotti, a pezzi (2 cm)
- 1 - 2 spicchio di aglio
- 600 g di zucchine, a pezzi (3 cm)
- 750 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- ½ mazzetto di basilico fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
-
150
g di formaggio fresco spalmabile con pepe
nebo 150 g di formaggio fresco spalmabile al naturale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 15114 kJ / 364 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 35 g
Alternativní recepty
Zuppa di carote secondo Moro
1 godz. 45 min
Crema di pomodoro
25 Min
Purea di patate
45 Min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Quiche di asparagi
1 godz.
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10 Min
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Zuppa di porri e formaggio
30 Min
Minestra di carote e menta
35 Min
Zuppa di funghi e patate
45 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Vellutata di finocchio e carote
40 min