Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla, halbiert
- 50 g di porro, in Stücken (3 cm)
- 50 g di carote, geschält, in Stücken (3 cm)
- 50 g di cavolo verza, in Stücken (3 cm)
- 50 g di sedano rapa, geschält, in Stücken (3 cm)
- 50 g di cavolo cappuccio, in Stücken (3 cm)
- 1 cucchiaio di burro chiarificato
- 1000 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 208 kJ / 50 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di cavolfiore
50min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30 min
Zuppa di funghi e patate
45 min
Vellutata di finocchio e carote
40 Min
Minestrone
45 min
Zuppa di pesce misto
40 Min
Minestrone
45 min
Minestrone
45 min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 Min
Zuppa d'orzo
1h 20 min
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45 min