
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di farina di grano
- 120 g di margarina vegana fredda, tagliata a pezzi, + q.b. per ungere lo stampo
- 60 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura e preparazione
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di farina di soia integrale, in sostituzione delle uova
- 60 g di acqua
- 400 g di tofu delicato sgocciolato
- 30 g di olio di oliva
- 2 cucchiai di lievito alimentare
- 1 cucchiaio di maizena
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- 200 g di foglie di spinaci, surgelate scongelate, sgocciolate e sfilacciate grossolanamente (vedere consiglio)
- 2 cucchiai di pangrattato vegano
- 150 g di pomodori ciliegino tagliati a metà
- 30 g di mandorle affettate a lamelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 353 kcal / 1480 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rösti alla bernese
40min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Crêpe
1hod. 15min
Quiche di salmone e spinaci con feta
1hod.
Pizza con la zucca
1hod.
Soufflé di spinaci e uova
35min
Sformato di lenticchie
1hod. 55min
Riso casimiro
45min
Gratin di broccoli e quinoa
1hod. 10min
Insalata di patate
1hod. 5min
Torta salata di spinaci
55min
Quiche di asparagi
1hod.