Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolle, tagliate a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di zenzero, secco, macinato
- 1 cucchiaino di coriandolo, in polvere
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- ½ cucchiaino di cannella
- ½ cucchiaino di curcuma, in polvere
- ¼ di cucchiaino di peperoncino in polvere
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- 750 g di acqua
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale
nebo 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l l’uno) - 100 g di lenticchie, rosse, secche
- 800 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 2 - 3 rametti di coriandolo fresco, solo le foglioline, per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gamberi in agrodolce
40 min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50 min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 min
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10min
Minestrone
45 min
Gratin di broccoli e quinoa
1sa 10 dk
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 min
Zuppa di verdure
25 min
Crema marocchina di fave
35 min
Zuppa di zucca
35 min
Minestra di carote e menta
35 min
Zuppa di zucca
35 min