Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolle, tagliate a metà
- 40 g di burro, a pezzi
- 450 - 500 g di funghi, freschi (ad es. porcini, finferli, champignon ecc.), tagliati in quarti
- 1 cucchiaio di farina di grano
- 2 cucchiaini di paprica dolce in polvere
-
1
cucchiaio di paprica, affumicata
nebo 1 cucchiaio di paprica piccante - 600 g di acqua
- 300 g di latte
- 1 cucchiaino di curcuma, secca, in polvere
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale
nebo 1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 15 - 20 g di succo di limone, spremuto fresco a piacere
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 180 g di panna acida
- 10 g di aneto fresco solo le foglie, tritate grossolanamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1173.3 kJ / 280.4 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 19.6 g
- Tuk
- 20.4 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 376.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Praline al cocco
9 godz.
Crostata di formaggio Gruviera
Žádné hodnocení
Pane per toast
3ωρ.
Torta americana al cioccolato
2 Std. 30 Min
Japanese pancake
30 Min
Pasta con Chicken Tikka Masala
45min
Insalata di carote con salsa allo yogurt (TM6)
10 Min
Sugar Cookie (Biscotti allo zucchero)
4 Std. 20 Min
Crocchette ai peperoni e cipolle caramellate
9 godz. 30 min
Noodles con verdure
30 Min
Torta natalizia
3h 25min
Torta cioccolato e mandorle con ganache al cioccolato bianco
3ωρ.