Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g water
- 130 g wortels, in stukken gesneden
- 60 g selderij, in stukken gesneden
- 60 g selderij bladeren
- 1 kippenbouillon blokje (voor 0,5 l)
- 600 g kipfilet, zonder vel, in repen gesneden (5 cm x 2 cm)
- ½ tl zout, plus extra naar smaak
- ¼ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 150 g champignons, in plakjes gesneden
- 40 g meel
- 100 g room
- 1 tl Worcestershiresaus (volitelně)
- 1 tl citroensap
- 60 g boter, ongezouten, in stukken gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1693 kJ / 405 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Steak au Poivre
20 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kip met rode paprika
1h 5min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Varkenshaasje in papillot
1h
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Kipfricassee
Žádné hodnocení
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min