
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g water
- 130 g wortelen in stukken gesneden
- 60 g bleekselderij in stukken gesneden
-
60
g selderij bladeren
nebo 50 g verse peterselie -
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
nebo 1 kippenbouillonpasta, huisgemaakt - 600 g kipfilet in repen gesneden (5 cm x 2 cm)
- ½ tl zout plus extra naar smaak
- ¼ tl vers gemalen peper plus extra naar smaak
- 150 g verse champignons in plakjes gesneden
- 40 g meel
- 100 g room
- 1 tl Worcestershire saus (volitelně)
- 1 tl citroensap
- 60 g ongezouten boter in stukken gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 405 kcal / 1693 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Kipfilets pizzaiola
55min
Rundvlees Stroganoff
1hod.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Frittata met gestoomde aardappelen
1hod. 15min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kip met rode paprika
1hod. 5min
Varkenshaasje in papillot
1hod.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1hod.
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1hod. 5min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2hod.