Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g water
- 130 g wortels, in stukken gesneden
- 60 g selderij, in stukken gesneden
- 60 g selderij bladeren
- 1 kippenbouillon blokje (voor 0,5 l)
- 600 g kipfilet, zonder vel, in repen gesneden (5 cm x 2 cm)
- ½ tl zout, plus extra naar smaak
- ¼ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 150 g champignons, in plakjes gesneden
- 40 g meel
- 100 g room
- 1 tl Worcestershiresaus (volitelně)
- 1 tl citroensap
- 60 g boter, ongezouten, in stukken gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1693 kJ / 405 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Alpengratin
50 min
Rundvlees Stroganoff
1 godz.
Griekse varkensstoofpot
45min