Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ bos verse bladpeterselie, enkel de bladeren
- 80 g Emmental, in stukken
- 500 g water
- 1 tl zout
- 700 g aardappelen, klein, goed gewassen
- 1200 g asperges, geschild, mogelijk half wit - half groen
- 200 g melk, 1,5% vet
- 150 g crème fraîche, 15% v.g
- 3 eieren
- ¼ tl gemalen witte peper
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1650 kJ / 395 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 7.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champignons of zwammen met look
20 min
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 min
Kweeperentaart
Ninguna valoración
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 godz. 30 min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 godz. 5 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 godz.
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min