Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ bos verse bladpeterselie, enkel de bladeren
- 80 g Emmental, in stukken
- 500 g water
- 1 tl zout
- 700 g aardappelen, klein, goed gewassen
- 1200 g asperges, geschild, mogelijk half wit - half groen
- 200 g melk, 1,5% vet
- 150 g crème fraîche, 15% v.g
- 3 eieren
- ¼ tl gemalen witte peper
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1650 kJ / 395 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 7.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bloemkool met kaas
55min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Žádné hodnocení
Peergelei
Žádné hodnocení
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 godz.
Pudding met aardbei en peer
Žádné hodnocení
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 godz.
Vleesballetjes met tomatensaus
45min