
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ bos verse bladpeterselie enkel de bladeren
- 80 g Emmental in stukken
- 500 g water
- 1 tl zout
- 700 g aardappelen klein, goed gewassen
- 1200 g asperges geschild, mogelijk half wit - half groen
- 200 g melk 1,5% vet
- 150 g crème fraîche, 15% v.g
- 3 eieren
- ¼ tl gemalen witte peper
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 395 kcal / 1650 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 34 g
- Vláknina
- 7.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hornazo
Žádné hodnocení
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Žádné hodnocení
Spinazierisotto met asperges
40min
Asperge-langoustine terrine
10hod.
Asperge-watermeloen salade
40min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2hod. 45min
Asperges en prosciutto cannoli
Žádné hodnocení
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2hod. 35min
Bessenjamtaart
2hod. 35min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Vleesgehaktbrood met champignons
1hod. 5min