Zařízení & příslušenství
Asperge ovenschotel
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porties
Suroviny
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
23 g
Kalorie
1650 kJ /
395 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
7.8 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asperge
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min.
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2hod. 40min.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min.
Zoete of hartige pannenkoeken
35min.
Varkenshaasje in papillot
1hod.
Courgetteomelet
40min.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min.
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min.
Kip- en aspergetaartjes
1hod. 35min.
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1hod. 15min.
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min.
Kruidenvinaigrette
Žádné hodnocení