Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ bos verse bladpeterselie, enkel de bladeren
- 80 g Emmental, in stukken
- 500 g water
- 1 tl zout
- 700 g aardappelen, klein, goed gewassen
- 1200 g asperges, geschild, mogelijk half wit - half groen
- 200 g melk, 1,5% vet
- 150 g crème fraîche, 15% v.g
- 3 eieren
- ¼ tl gemalen witte peper
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1650 kJ / 395 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 7.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 godz. 50 min
Worstmummies
Žádné hodnocení
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Varkenshaasje in papillot
1h
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Vislasagne met courgette
1h