Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vleesballetjes
- 40 g brood, vers of oud, in stukken
- 80 g melk
- 6 - 12 takjes peterselie plat, alleen de blaadjes
- 1 teentje knoflook (volitelně)
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- olie, voor het invetten
Tomatensaus
- 1 teentje knoflook
- 50 - 80 g ui, gehalveerd
- 20 g extra vergine olijfolie
- 600 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1507 kJ / 359 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Kipfilets pizzaiola
55min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Alpengratin
50min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Bloemkool met kaas
55min