Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Olivenöl
- 15 g Weissmehl
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 200 g Karotten, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 2 EL Senf, z. B. Dijonsenf
- 1 EL Thymianblätter, frisch
- 500 g Kartoffeln, festkochend, mit Haut, in Würfeln (3 cm)
- 150 g Wasser
-
1
TL Hühnerbouillon
nebo 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l), zerbröckelt - ½ - 1 TL feinkörniges Salz, nach Belieben
- 2 - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 800 g Pouletbrustfilets, ohne Haut, in Stücken (4 cm)
- 100 g Rahm, mind. 30% Fettgehalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1419 kJ / 340 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Poulet-Stroganoff
50min
Stroganoff
45 min
Rindsvoressen
1h 50min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Gulaschsuppe
1h 5 min
Poulet mit Kartoffelstock
1 godz. 15 min
Risotto Bolognese
45 min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Rindsstroganoff
45 min