Trutenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Kartoffeln

Trutenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Kartoffeln

4.3 11 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 Portionen

Suroviny

Putenbrust im Serranomantel
  • Trutenbrust, ohne Haut
    500 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen des Fleischs
    ½ TL
  • Pfeffer, gemahlen zum Würzen
  • frischer Salbei Blätter abgezupft
    4 Stängel
  • Serranoschinken
    4 Scheiben
  • Wasser
    500 g
  • Kartoffel klein, gut abgebürstet, ungeschält, halbiert
    700 g
  • Kräutersalz
    1 ½ TL
Tomatengemüse
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Cherry-Tomaten
    400 g
  • Kräutersalz
    ¼ TL
  • Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Aceto balsamico
    20 - 30 g
  • Honig
    10 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 36 g
Kalorie 1514 kJ / 361 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 3.7 g
Sacharidy 32 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...