
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Thymian, frisch abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Staudensellerie Stange, in Stücken (1,5 cm)
- 1 Bund Peterli, glattblättrig abgezupft
- 100 g Lauch in Scheiben (1,5 cm)
- 150 g Rüebli in Scheiben (1,5 cm)
- 1 TL Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 900 g Wasser
-
1000
g Kalbsschulter in
Würfel (2–3 cm) - 500 g Champignons, frisch halbiert oder geviertelt
- 50 g Butter in Stücken
- 50 g Mehl
- 100 g Rahm
- 2 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 454 kcal / 1892 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet mit Kartoffelstock
1hod. 15min
Stroganoff
45min
Coq au vin
2hod.
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1hod. 15min
Hackbraten mit Pilzen
1hod. 30min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1hod.
Fleischbällchen in Pilzsauce
35min
Rindsvoressen
1hod. 50min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1hod. 30min
Züri-Gschnätzlets
50min