Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Thymian, frisch, abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Staudensellerie, Stange, in Stücken (1,5 cm)
- 1 Bund Peterli, glattblättrig, abgezupft
- 100 g Lauch, in Scheiben (1,5 cm)
- 150 g Rüebli, in Scheiben (1,5 cm)
- 1 TL Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 900 g Wasser
-
1000
g Kalbsschulter, in
Würfel (2–3 cm) - 500 g Champignons, frisch, halbiert oder geviertelt
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 100 g Rahm
- 2 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1892 kJ / 454 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Boeuf Bourguignon
2 Std.
Stroganoff
45 Min
Orangen-Truthahn mit Kartoffeln und Kohlrabi
40 Min
Hackbraten mit Pilzen
1 Std. 30 Min
Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln
1 Std. 10 Min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 Min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min
Fischbällchen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
1u.
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 Std. 30 Min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1 Std. 30 Min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 Min