Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Thymian, frisch, abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Staudensellerie, Stange, in Stücken (1,5 cm)
- 1 Bund Peterli, glattblättrig, abgezupft
- 100 g Lauch, in Scheiben (1,5 cm)
- 150 g Rüebli, in Scheiben (1,5 cm)
- 1 TL Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 900 g Wasser
-
1000
g Kalbsschulter, in
Würfel (2–3 cm) - 500 g Champignons, frisch, halbiert oder geviertelt
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 100 g Rahm
- 2 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1892 kJ / 454 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45 min
Risotto milanese
30 min
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50min
Butter Chicken
50min
Coq au vin
2 godz.
Pouletfrikassee mit Spargel
1 godz.
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Trenette mit Pesto
45 min
Züri-Gschnätzlets
50min
Schweinefilet an Senfsauce
30 min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min