Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Schalotten
- 20 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
- 230 g Crevetten, klein, geschält
- 230 g Lachskotelett, frisch, in Würfeln (1-2 cm)
- 30 g Brandy
- 670 g Wasser, vorzugsweise kalt
- 1 ½ TL Salz
- 1 EL Tomatenpurée
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Tortiglioni, von bester Qualität
- 4 Stängel Schnittlauch, frisch, zerkleinert (0,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2092 kJ / 500 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35 min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45p
Spaghetti Carbonara
35 min
Spaghetti Carbonara
35 min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 min
Spaghetti Bolognese
40p
Conchiglie an frischer Tomatensauce mit Ziegenkäse
45p
Klassische Lasagne
2hod. 5min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40p