Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Schalotten
- 20 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
- 230 g Crevetten, klein, geschält
- 230 g Lachskotelett, frisch, in Würfeln (1-2 cm)
- 30 g Brandy
- 670 g Wasser, vorzugsweise kalt
- 1 ½ TL Salz
- 1 EL Tomatenpurée
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Tortiglioni, von bester Qualität
- 4 Stängel Schnittlauch, frisch, zerkleinert (0,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2092 kJ / 500 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne mit Thon
35min
Hörnlisalat
35min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35min
Gelber Reis mit Poulet
40min
Poulet auf roten Peperoni
1h 5 min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Rindsstroganoff
45 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 godz.