Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fleischbällchen
- 200 g Karotten, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 - 2 Zweigchen frische Petersilie (nur die Blätter)
- 50 g Paniermehl
- 2 Eier
- 50 g Milch
- 1 TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Zimt
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Hackfleisch, gemischt, (250 g vom Rind und 250 g vom Schwein)
- 50 g Pinienkerne, unverarbeitet (volitelně)
- 20 g Olivenöl, zum Einfetten
- Mehl, zum Bemehlen
Spanische Sauce
- 250 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g natives Olivenöl extra
- 1 EL Tomatenpurée (volitelně)
- 100 g Weisswein
- 300 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Pfeffer
- 1 EL Rindfleischextrakt
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 1 EL Petersilie, frisch, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2007 kJ / 480 kcal
- Protein
- 16.27 g
- Sacharidy
- 11.31 g
- Tuk
- 40.82 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindsstroganoff
45min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2 Std. 15 Min
Boeuf Bourguignon
2 Std.
Gulaschsuppe
1h 5min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 λεπτ.
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 Min
Lammragout
1 Std. 45 Min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Stroganoff
45min