
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fleischbällchen
- 200 g Karotten in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 - 2 Zweigchen frische Petersilie (nur die Blätter)
- 50 g Paniermehl
- 2 Eier
- 50 g Milch
- 1 TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Zimt
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Hackfleisch, gemischt (250 g vom Rind und 250 g vom Schwein)
- 50 g Pinienkerne, unverarbeitet (volitelně)
- 20 g Olivenöl zum Einfetten
- Mehl zum Bemehlen
Spanische Sauce
- 250 g Zwiebeln geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g natives Olivenöl extra
- 1 EL Tomatenpurée (volitelně)
- 100 g Weisswein
- 300 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Pfeffer
- 1 EL Rindfleischextrakt
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 1 EL Petersilie, frisch gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 480 kcal / 2007 kJ
- Protein
- 16.27 g
- Tuk
- 40.82 g
- Sacharidy
- 11.31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pouletcurry
35min
Schweinsfilet im Teig
1hod. 15min
Stroganoff
45min
Coq au vin
2hod.
Peking Chicken
45min
Rindsstroganoff
45min
Gulaschsuppe
1hod. 5min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Rindsvoressen
1hod. 50min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1hod. 30min
Züri-Gschnätzlets
50min