Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di mandorle crude, pelate
- 2 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di mollica di pane bianco, (del giorno prima)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di Sherry
- 800 - 1000 g di acqua, fredda
- 20 - 30 acini di uva bianca, pelata, (per guarnire)
- 30 g di mandorle affettate a lamelle, tostate, (per guarnire)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1696 kJ / 406 kcal
- Protein
- 9.73 g
- Sacharidy
- 13.47 g
- Tuk
- 34.74 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di patate
1h 15min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Riso pilaf
Žádné hodnocení
Panini con insalata di uova
15min
Pepata di cozze
55min
Minestra di pomodori con quark
25min
Pizza prosciutto e funghi
Žádné hodnocení
Brodo di pesce e gamberi
20min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15min
Salsa di cozze al curry
Žádné hodnocení
Salsa barbecue
20min
Spaghetti al sugo di pancetta
35min