
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di mandorle crude pelate
- 2 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di mollica di pane bianco, (del giorno prima)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di Sherry
- 800 - 1000 g di acqua fredda
- 20 - 30 acini di uva bianca pelata, (per guarnire)
- 30 g di mandorle affettate a lamelle tostate, (per guarnire)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 406 kcal / 1696 kJ
- Protein
- 9.73 g
- Tuk
- 34.74 g
- Sacharidy
- 13.47 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caramelle gommose al limone e zenzero
25hod. 20min
Chutney di fragole
Žádné hodnocení
Asparagi con salsa tartara al quark
50min
Savoiardi morbidi
40min
Pane per toast
16hod.
Powerballs (ricetta vegana)
15min
Arancini di riso
3hod. 5min
Daiquiri alla fragola
10min
Millefoglie al cioccolato
Žádné hodnocení
Hamburger di tacchino
1hod. 25min
Cornetti al cioccolato
3hod. 35min
Macarons al caramello
1hod. 50min