Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolle a metà
-
30
g di burro
nebo 30 g di olio di oliva - 700 g di pomodori a metà
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
-
1
cucchiaino di origano secco
nebo 1 cucchiaino di erbe aromatiche miste secche - 500 g di acqua
-
1
dado per brodo (per 0,5 l di brodo)
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne o vegetale fatto in casa - 100 g di panna fresca
- 2 - 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 790 kJ / 188 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Vellutata di pomodoro e basilico
30min
Zuppa di carote secondo Moro
1h 45 min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 menit
Salsa all'aglio
10min
Insalata di verdure con marinata al lime
15 menit
Crostini alla mousse di trota
Žádné hodnocení
Vellutata al peperone rosso e zenzero
50min
Quiche di porro
1h 45 min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Minestra di carote e menta
35min
Vellutata di pomodori
35min