
Zařízení & příslušenství
Gazpacho
Příprava 10min
Celkový 1hod. 15min
6 porzioni
Suroviny
-
di pomodori perino maturi, tagliati a metà1000 g
-
di peperone verde50 g
-
di cipolle40 g
-
di cetriolo parzialmente pelato70 g
-
spicchio di aglio1
-
di aceto30 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di olio extravergine di oliva50 - 100 g
-
cubetti di ghiaccio8
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
146 kcal /
616 kJ
Protein
2 g
Tuk
13 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Cucina mediterranea
67 recept
Švýcarsko
Švýcarsko