Vichyssoise

Vichyssoise

4.6 14 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 6hod.
4 porzioni

Suroviny

  • di porri a pezzi
    350 g
  • di cipolla bianca in quarti
    100 g
  • di burro a tocchetti
    50 g
  • di patate pelate e a tocchetti (2-3 cm)
    300 g
  • di acqua
    400 g
  • di dado per brodo di carne
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di sale
  • di panna (35% di grassi)
    200 g
  • di latte
    150 g
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • di erba cipollina fresca o secca
    1 cucchiaino

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 371 kcal / 1552 kJ
Protein 6.1 g
Tuk 29.6 g
Sacharidy 21.4 g
Vláknina 3.8 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...