Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di porri a pezzi
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 50 g di burro a tocchetti
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 400 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di carne
nebo 1 cucchiaino di sale - 200 g di panna (35% di grassi)
- 150 g di latte
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di erba cipollina fresca o secca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 29.6 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de polvo
1h 15min
Tè alla cipolla e mela
15min
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2h 20min
Zuppa di farina alla basileese
1 Std. 10 Min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Milkshake mango e fragole
15min
Ceviche di salmone
48 godz. 15 min
Zuppa di pesce con latte di cocco e riso (Bimby Friend)
30 min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1h
Arroz caldoso
1 Std. 10 Min
Gelato al tè verde
10 Std. 15 Min
Gazpacho
15min