
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di porri a pezzi
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 50 g di burro a tocchetti
- 300 g di patate pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 400 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di carne
nebo 1 cucchiaino di sale - 200 g di panna (35% di grassi)
- 150 g di latte
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di erba cipollina fresca o secca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 371 kcal / 1552 kJ
- Protein
- 6.1 g
- Tuk
- 29.6 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garam masala (miscela di spezie)
10 min
Gazpacho alle fragole e mandorle
1 godz. 20 min
Gazpacho indiano
2 godz. 10 min
Gazpacho feta e cetrioli
1 godz. 10 min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Tom Yum Kung
30 min
Cocktail Pisco sour
10 min
Crema di pomodoro
30 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Crumble di frutta secca, mele e caramello
1 godz.
Margarita
10 min
Gazpacho
15 min