Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolla rossa a pezzi
- 70 g di peperone verde, pulito e a pezzi
- 70 g di peperone rosso, pulito e a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di bocconcini di carne di maiale senza nervi (2 cm)
- 180 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino di paprika dolce o piccante, a piacere
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
-
800
g di brodo di carne
nebo 800 g di acqua - 50 g di salame chorizo a fette (volitelně)
- ¼ di cucchiaino di zafferano in polvere
- 300 g di spaghetti sottili, spezzettati (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1478.2 kJ / 353.3 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 2.8 mg
Alternativní recepty
Frosted carrot cake
1 godz. 25 min
Mini flan parisienne
9 Std.
Cosmopolitan
10 Min
Brunch est-europeo (confettura di mele, cornetti, blinis, crema al latte e tè chai)
1h 30 min
Colorare le uova di rosso marrone
Žádné hodnocení
Chicken Teriyaki
45 Min
Hamburger thailandese
30 min
Stufato di pollo alla senape
40 Min
Spaghetti al limone con salmone marinato
50 min
Pudding alle albicocche e aceto balsamico
1 Std.
Arroz de marisco
1 godz. 10 min
Pollo in salsa di peperoni con cous cous, zucchine e feta
1 godz. 15 min