Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 85 g di olio extravergine di oliva
-
½
cucchiaino di peperoncino in polvere + q.b.
nebo ½ cucchiaino di peperoncino rosso, secco, macinato + q.b. - 1000 g di cozze, fresche, pulite o da pulire, intere con il guscio
- 200 g di polpa di pomodoro a pezzi, in scatola o fresca
- 100 g di vino bianco, secco
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1076 kJ / 257 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Carne macinata
35 Min
Polpette al sugo
45 Min
Insalata di gamberoni alla siciliana
40 Min
Pepata di cozze
55 Min
Salsa al pomodoro
40 Min
Pesto alla genovese
20 Min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 Min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2 Std.
Salsa al pomodoro
25 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Penne al tonno
35 Min