Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di carota, a pezzi (3 cm)
- 20 g di funghi shiitake, secchi, messi in ammollo nell’acqua calda, strizzati
- 30 g di funghi trombetta dei morti messi in ammollo nell’acqua calda, strizzati
- 90 g di pomodoro, tagliati in quattro
- 50 g di funghi cardoncelli, freschi
- 50 g di funghi enoki, freschi
- 20 g di olio di oliva
- 10 g di salsa di soia
- 1000 g di acqua
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale
nebo 2 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 250 g di noodle spessi (spaghetti cinesi)
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di taccole
- 30 g di gambo di sedano a fette (1 cm)
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 1 cucchiaio di aceto
- 20 g di coriandolo fresco, tritato finemente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2792 kJ / 667 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo piccante allo zenzero
45 Min
Matcha Power Ball
40 Min
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Zuppa di miso con verdure
40 Min
Dhal
40 Min
Burger vegan
5 Std.
Penne con le cozze
Žádné hodnocení
Trancetti croccanti al cioccolato
Žádné hodnocení
Crema marocchina di fave
35 Min
Zuppa cinese di noodles e funghi
Žádné hodnocení
Zuppa di pollo con noodle
1 Std. 35 Min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min