Kompatibilní verze
Bistecca di collo di maiale con burro all’aglio e pomodoro
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 spicchi di aglio, tagliati a metà
- 200 g di burro, a pezzi
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 40 g di pomodori secchi, sott'olio
- 15 g di miele
- ¾ di cucchiaino di pepe nero macinato
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di aneto fresco, le punte lavate e asciugate
- 1 ½ cucchiaino di maggiorana
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di paprica, affumicata, macinata
- 4 costolette di maiale, con l'osso dal collo (ciascuno di almeno 3 cm di spessore)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3119.8 kJ / 745.7 kcal
- Protein
- 43.6 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 58.9 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1301 mg
Alternativní recepty
Zuppa di riso
50 min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50 min
Cake Pops
1 godz. 30 min
Cake svizzera
15h
Polpettine dolci di semolino
40 min
Salsa alla senape
5 min.
Torta allo yogurt
1 godz. 40 min
Tortine alle fragole
1 godz. 15 min
Insalata di couscous
50 min
Torta soffice al cioccolato
1 godz. 30 min
Torta di carote argoviese
2h