Kompatibilní verze
Bistecca di collo di maiale con burro all’aglio e pomodoro
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 spicchi di aglio, tagliati a metà
- 200 g di burro, a pezzi
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 40 g di pomodori secchi, sott'olio
- 15 g di miele
- ¾ di cucchiaino di pepe nero macinato
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di aneto fresco, le punte lavate e asciugate
- 1 ½ cucchiaino di maggiorana
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di paprica, affumicata, macinata
- 4 costolette di maiale, con l'osso dal collo (ciascuno di almeno 3 cm di spessore)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3119.8 kJ / 745.7 kcal
- Protein
- 43.6 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 58.9 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1301 mg
Alternativní recepty
Spätzli alla crema di verza
Žádné hodnocení
Frittelle di patate
45 min
Crostata al rabarbaro
55 min
Crema di broccoli e riso integrale con tacchino
1 Std.
Chutney di pesche con curry
Žádné hodnocení
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50 min
Colorare le uova di giallo
55 min
Salsa all'aglio
10 Min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Dolcetti con le prugne
Žádné hodnocení
Risotto al limone e spinaci
30 min
Sciroppo dolce al limone e zenzero
55 min