Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le risotto
- 50 g de noisettes
- ½ bouquet de sauge fraîche (env. 10 g), effeuillée
- 80 g de parmesan, en morceaux (2 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de riz risotto (temps de cuisson 20 min.)
- 100 g de vin blanc
- 700 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de boeuf
- 2 sachets de safran en poudre
Les escalopes
- 40 g de beurre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 12 pincées de poivre, moulu
- 12 escalopes de veau (d'env. 50 g chacune)
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3277 kJ / 783 kcal
- Protein
- 48.8 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Émincé à la zurichoise
50 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Risotto alle cinque P
30 Min
Riz Casimir
45 Min
Rösti bernois
40 Min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 min
Risotto au safran de Mund
45 Min
Papet vaudois
55min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Stroganoff
45 Min