Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le risotto
- 50 g de noisettes
- ½ bouquet de sauge fraîche (env. 10 g), effeuillée
- 80 g de parmesan, en morceaux (2 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de riz risotto (temps de cuisson 20 min.)
- 100 g de vin blanc
- 700 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de boeuf
- 2 sachets de safran en poudre
Les escalopes
- 40 g de beurre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 12 pincées de poivre, moulu
- 12 escalopes de veau (d'env. 50 g chacune)
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3277 kJ / 783 kcal
- Protein
- 48.8 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Risotto alle cinque P
30 Min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1 Std.
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Risotto
30 Min
Milanais
3j
Émincé à la zurichoise
50min
Risotto au safran de Mund
45 Min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Stroganoff
45 Min
Tresse bernoise
1h 45min
Papet vaudois
55min